Francezii s-au conectat deja la importanta meciului pe care Bordeaux il va sustine miercuri in fata CFR-ului, considerata revelatia Ligii Campionilor in Franta. "Nu stiu nimic despre CFR Cluj. Este surprinzator, mai ales ca nu este printre echipele cunoscute din Romania", a spus Matthieu Chalme.

"Bordeaux - CFR Cluj, un meci care nu trebuie ratat!", au titrat francezii pe site-ul oficial al echipei lui Blanc, amintindu-le ca "Sosirea romanilor de la Cluj este un motiv in plus sa asistati la acesta partida in fata uneia dintre revelatiile din faza grupelor.

Calai pentru Roma pe Olimpico si invincibili in fata celor de la Chelsea, clujenii promit spectacol pe Chaban-Delmas. Veniti in numar mare sa-i sustinem pe ai nostri la primul succes in Liga Campionilor!"

"Scopul nostru este sa luam sase puncte cu CFR Cluj", a recunoscut fost jucator al lui Lille, Matthieu Chalme. "Nu stiu nimic despre CFR Cluj. Este surprinzator, mai ales ca nu este printre echipele cunoscute din Romania. Romanii au un moral foarte bun si vor juca cu noi fara presiune. Trebuie sa fim foarte atenti. Sunt editii cand echipele mici exploateaza pozitia de outsider si CFR Cluj face parte din ele anul acesta".