Partida Steaua - OL este analizata de presa internationala. Francezii sunt favoriti in partida din aceasta seara, ziaristii francezi multumindu-se si cu un egal, desi Claude Puel, antrenorul oaspetilor, a anuntat ca Lyon vrea sa obtina sase puncte din "dubla" cu Steaua.

Jurnalistii de la L'Equipe se tem pentru Lyon, ca nu va putea sa invinga in Ghencea. "Lyon e in zodia egalurilor, iar astazi nu are voie sa piarda, altfel isi va complica soarta calificarii. Este foarte posibil ca Lyon sa isi planifice calificarea in optimi in acelasi ritm timid in care a inceput aceasta campanie: egal cu Fiorentina, egal cu Bayern, de ce nu si un egal cu Steaua?"

Agentia Reuters dezvaluie planurile francezilor. "Lyon a adunat doar cate un punct din primele doua meciuri jucate in Liga, dar acum, Claude Puel urmareste sa obtina sase puncte din dubla intalnire cu Steaua".

"Steaua a surprins Europa pentru ca nu a pierdut in campionat in sezonul trecut. Din 51 de puncte posibile, Steaua a pierdut doar 6 si ramane neinvinsa si in acest sezon. Stadionul Steaua este ca o fortareata, dar in Europa, treaba sta altfel", noteaza cei de la Goal.com.

"OL vrea sa ii dea lovitura de gratie Stelei", titreaza spaniolii de la Marca. "Lyon a plecat la Bucuresti cu gandul de a nu scapa din vedere pe Bayern Munchen. Un triumf in Ghencea ar elimina un rival care nu a adunat decat un punct in grupa".