Departe de ochii presei si ai curiosilor (doar primele 15 minute din antrenament au fost deschise reprezentantilor mass-media), Steaua si Olimpique Lyon au efectuat ultima pregatire inainte de meciul de pe arena din Ghencea, care va avea loc, marti, de la ora 21:45. Francezii nu au lasat sa li se fure nimic din schemele tactice, Benzema si compania efectuand numai exercitii fizice pe durata sfertului de ceas in care sedinta a putut fi urmarita.

Tehnicianul Claude Puel le-a dat jucatorilor unele indicatii tactice, dupa care portarii s-au pregatit separat (au exersat mult suturile de la 16 metri). Restul fotbalistilor au efectuat alergari usoare si exercitii fizice. Ce s-a putut observa dupa cele 15 minute a fost lejeritatea cu care francezii pasau precis dintr-o singura atingere, acestia schimband din mers cu mare rapiditate asezarea tactica din teren.

Vicecampioana Romaniei a efectuat antrenamentul pe terenul 7 al Complexului din Ghencea, de mentionat fiind faptul ca atacantul Bogdan Stancu nu a rezistat pana la finalul sedintei, fiind destul de probabil ca acesta sa nu fie utilizat miercuri. Ceilalti fotbalisti cu probleme din lotul ros-albastru, Szekely, Kapetanos si Golanski, s-au pregatit normal.

Pe lista indisponibililor lui Marius Lacatus se mai regaseste si nigerianul Emeghara, accidentat de mai mult timp.

Steaua va intalni pe Olimpique Lyon, marti, de la ora 21.45, pe stadionul Ghencea, intr-o partida contand pentru grupa F a Champions League.

Urmareste aici cateva momente din antrenamentul francezilor: