Jocul lui Bordeaux din ultimul meci din campionat si, mai ales, evolutia spectaculoasa a lui Yoann Gourcuff ar trebui sa-i puna in garda pe oamenii lui Trombetta, insa clujenii nu se mai tem de nimeni dupa ce le-au facut fata lui Drogba, Lampard sau Totti.

"Sincer, noi nu avem nicio teama. Cred ca cei de la Bordeaux ar trebui sa aiba frica de noi. Vom juca fara niciun fel de presiune, pentru ca nu avem nimic de pierdut. Intr-adevar, Girondins a avut o evolutie buna impotriva Romei, doar nesansa a facut sa piarda.

Acum le trebuie neaparat victorie contra noastra si acest lucru va fi foarte dificil pentru ei, deoarece presiunea este acum doar pe umerii lor, nu pe noi. Avem patru puncte si mergem la Bordeaux cu aceeasi incredere cu care am mers la Roma", a precizat fundasul francez a lui CFR pentru site-ul francez Sud Ouest.com.

Lotul CFR-ului pentru deplasarea la Bordeaux este format din urmatorii jucatori: Stancioiu, Nuno Claro, Hirschfeld, Galiassi, Culio, Panin, Didi, Pereira, Dubarbier, Alcantara, E. Kone, Tony, Dani, Trică, Deac, Peralta, Cadu, Mureşan, Y. Kone, Prette.