Jucatorii Stelei se plang ca Gigi Becali nu le-a dat toti banii din contracte si toate primele, patronul sustine ca acesta este doar un sistem de premiere. Pentru ca le-a luat apararea colegilor sai, Radoi a intrat in dizgratia lui Becali: "Radoi imi este fin doar la nunti si la botezuri." Patronul Stelei a acordat bani si prime in urma unui sistem pe care l-a impus la finalul campionatului. Doar sase jucatori si-au primit toti banii, Becali spunand ca i-a dat in functie de minutele jucate si de aportul fiecaruia la castigarea campionatului si la accederea in Liga Campionilor, in "dubla" cu Galatasaray.

"Am modificat sistemul de premiere, pentru ca daca nu ii atingi la bani nu reactioneaza. Acum primesc 3.000 la victorie si 3.000 amenda la infringere. 2.000 de euro scot din buzunare in caz ca fac egal. Trebuie sa cistige fiecare meci, ca de-aia am dat 17 milioane", a tunat Becali. Patronul Stelei a explicat sistemul de premiere, care i-a nemultumit profund pe fotbalisti. "Unii jucatori au fost nemultumiti de prime. Eu le promisesem 150.000 de euro, dar numai sase dintre ei i-au primit pe toti. Restul, in functie de timpul jucat. Adunati toti timpii si impartiti: 100.000 de euro am dat pentru cine a muncit sa trecem pe locul 2 si 50.000 de euro pentru cei care nu au participat la campionat, dar au jucat cu Galatasaray."

Vinovat pentru esecurile Stelei a fost scos... Rica Neaga. Patronul a spus ca jucatorul se plangea ca nu isi primeste banii si strica atmosfera din vestiar. "Cine da 200.000 pentru el, poate sa il ia!" Neaga l-a acuzat pe Becali de fata cu toti jucatorii ca nu da toti banii jucatorilor, patronul a replicat ca "nu se poate fura, pentru ca e un program pe calculator unde sunt contabilizati toti banii". Si Petre Marin a sustinut demersul lui Neaga. Pana si Radoi a intrat in colimatoriul lui Becali, pentru ca a sustinut cauza colegilor sai. "Mirel imi este fin doar la nunta si la botezuri, nu si pe teren. Ii apreciez pe cei care joaca bine! Daca nu, atunci nu mai e prietenul meu”, a spus Becali la GSP tv.