Trei dintre cele patru meciuri care s-au jucat pana acum in grupa F din Liga Campionilor s-au terminat la egalitate, lucru care le da celor patru echipe dreptul sa viseze la o calificare in primavara europeana. Steaua este singura echipa care a pierdut in aceasta grupa, iar oamenii lui Lacatus sunt constienti ca rezultatele obtinute in dubla cu Lyon vor stabili soarta lor in Liga.

"Atitudinea jucatorilor din meciurile cu miza este complet schimbata si cred ca marti ne putem astepta la un rezultat pozitiv. Daca nu vom reusi sa obtinem patru puncte in aceasta dubla cu Lyon, nu ne mai putem gandi la o primavara in Champions League", a spus Lacatus la Sport.ro.

"Meciul cu Lyon e vital pentru noi daca vrem sa pastram sanse la calificare. Lyon e cea mai buna echipa din grupa. Incepand cu portarul si terminand cu atacantii, sunt jucatori foarte valorosi", a spus stelistul la Gsp Tv.

Importanta acestor doua meciuri dintre Steaua si Lyon i-a pus in garda si pe francezi. Echilibrul din aceasta grupa nu le permite nici campionilor din Franta sa faca pasi gresiti cu Steaua.

"Karim Benzema vine dupa doua meciuri disputate in echipa nationala a Frantei. Este singurul jucator pe care l-am putut odihni putin. Avem destule indisponibilitati in lot, inaintea meciului cu Steaua. John Mensah va lipsi mai multe saptamani din cauza unei rupturi la aductori. In acelasi timp, Mathieu Bodmer este incert", a declarat Puel, antrenorul lui Lyon.

"Trebuie sa castigam acest joc, daca vrem ca, la jumatatea traseului din grupa, sa avem sanse reale pentru calificarea in optimile de finala", a spus Hugo Lloris.