Presedintele CFR, Iuliu Muresan, a sarbatorit victoria contra liderului Dinamo printr-o ironie la adresa antrenorului Mircea Rednic: "Acum, cred ca Rednic o sa il tina minte pe Kone, tot zicea inainte de meci ca nu il stie..."

Dupa 1-0 cu Dinamo, CFR Cluj a relansat campionatul, venind la 6 puncte de liderul ierarhiei. "Ne-a ajutat si infrangerea Stelei de la Galati. Nu e frumos ca spun asta, dar astfel s-au mai strans echipele la varful clasamentului", a adaugat Muresan, in direct la GspTV.

"Respectam pe Dinamo si merita sa fie acolo, pe primul loc - inseamna ca a adunat mai multe puncte pana acum. Dar astazi, CFR a fost mult mai bun", a declarat capitanul ardelenilor Cadu.

"Nu am ce sa comentez despre joc prea mult, fiindca victoria CFR-ului este meritata. Noi nu am avut curaj. Din tot meciul, nu retin decat un lucru - am castigat un jucator - Diabatte, pe partea stanga, a jucat bine. A avut vreo doua ezitari in prima repriza, dar e un jucator castigat pentru Dinamo. Arbitrul? Putin cu gazdele!" - Mircea Rednic, antrenor Dinamo.