Dinamo a ajuns, la adapostul victoriei obtinuta de Otelul in fata Stelei, pe terenul echipei pe care sezonul trecut a facut-o campioana. Bucurestenii au fost primiti deopotriva cu multumiri si cu injuraturi. Tribunele duduiau sub picioarele fanilor lui CFR care asteptau o victorie pentru blazon in fata actualului lider.

Iar jucatorii lui Trombeta au inceput tare. Kone l-a intins de doua ori pe Lobont in primele cinci minute. Cadu putea deschide scorul (min. 15), dar Cristea respinge de pe linia portii. Mai mult, Bratu se accidenteaza si este inlocuit. CFR-ul ataca cu toate liniile, dinamovistii sapa transee in fata portii lui Lobont. Mingea pluteste in fata portii lui Lobont ca intr-un cosmar, portarul respinge in doua randuri si se intrebuinteaza serios. Golul nu avea cum sa ii ocoleasca pe dinamovisti, Kone jucand inteligent o minge sutata aiurea de Pereira (min. 41).

CFR incepe la fel de tare repriza a doua, Lobont scotand incredibil "capul" lui Dubarbier. Culio suteaza si el putin pe langa vinclu, iar clujenii ingheata jocul pentru o buna perioada de timp. Tamas este cel mai periculos jucator al ros-albilor, Rednic forteaza ofensiva, facand schimbari post pe post.

Finalul e pe contre. Dubarbier putea incheia conturile in minutul 83, dar a trimis pe langa de la marginea careului. Golul lui Didi din minutul 87 este anulat pe motiv de offside. Cesar suteaza din cadere spre poarta lui Stancioiu, portarul retine. Ropotan trage si el de la distanta, mingea trece pe langa. Lobont scoate la randul sau, sutul lui Muresan. Meciul se incheie dar ar mai fi putut tine doua zile si scorul ar fi ramas la fel. Fanii CFR-ului striga "Campionii, Campionii", dar echipa e pe locul 4.

'90+3 Final. CFR Cluj - Dinamo Bucuresti 1-0

'87 Didi marcheaza, golul e anulat pe motiv de offside

'83 Dubarbier suteaza putin pe langa poarta dupa o actiune a lui Pereira

'63 Culio suteaza puternic putin pe langa poarta lui Lobont

'61 Lobont respinge incredibil mingea trimisa de Dubarbier cu capul

'60 Stancioiu respinge greu sutul lui Tamas

'58 Tamas trage putin pe langa poarta

'53 Lobont respinge sutul lui Dubarbier

'46 A inceput a doua repriza

'45 Pauza. CFR Cluj - Dinamo Bucuresti 1-0

'41 GOL CFR Cluj! Pereira suteaza spre poarta lui Lobont, iar Kone se interpune pe directia balonului si il deviaza in poarta: CFR Cluj - Dinamo Bucuresti 1-0

Bucuria clujenilor dupa golul reusit de Yusuf Kone

'36 Asediu la poarta lui Lobont, portarul respinge incredibil mingea trimisa cu capul de Trica

'31 Bratu s-a accidentat la genunchi si a fost inlocuit cu Miranda

'29 Lobont respinge greu sutul lui Culio

'28 Combinatie frumoasa a clujenilor, finalizata cu sutul lui Muresan, peste poarta

'16 Dubarbier trage putin pe langa poarta lui Lobont

'15 Ocazie imensa ratata de clujeni, Blay blocheaza in fata portii

'11 Bratu nu reusestesa ajunga in fata portii o minge pasata de Cristea

'5 Lobont respinge sutul lui Kone, apoi Tamas degajeaza din fata portii

'2 Lobont respinge sutul lui Kone

'1 A inceput partida

Formatiile de start:

CFR Cluj:

Stancioiu - Panin, Cadu, De Sousa, Pereira - Dani (69 Peralta), Muresan - Dubarbier, Trica ('80 Deac), Culio - Kone ('85 Didi)

Rezerve: Claro, Toma, Jose, Oberman, Deac, Peralta, Didi

Dinamo Bucuresti:

Lobont - Blay, Tamas, Cesar, Diabate - Adrian Cristea, Ropotan, Izvoranu ('66 Diakite), Bostina ('60 Torje) - Danciulescu, Bratu ('31 Miranda)

Rezerve: Dolha, Goian, Diakite, Torje, Homei, Mitea, Miranda

20:26 Mircea Rednic trimite in teren doi "inchizatori" si pe Zie Diabate pe postul de fundas stanga, un tanar ivorian de la echipa a doua

20:00 Echipele au iesit la incalzire. La Cluj este foarte frig, la ora meciului temperatura apropiindu-se de zero grade!

19:43 Suporterii Universitatii Cluj si-au anuntat prezenta la meciul din aceasta seara si vor sustine echipa Dinamo de langa sectorul rezervat fanilor oaspeti. Galeriile celor doua echipe sunt infratite.