Raymond Domenech a fost reconfirmat in functia de antrenor al albastrilor. Consiliul Federatiei Franceze de Fotbal (FFF), reunit miercuri, a decis mentinerea in functie a tehnicianului francez. Nouasprezece voturi pentru si o abtinere ii asigura postul lui Domenech pana la Mondialul din 2010, cand ii expira contractul. "S-a intamplat ceva in Romania, antrenorul s-a inteles foarte bine cu jucatorii, si noi credem ca ar fi sinucidere daca am tulbura situatia actuala a echipei Frantei", a declarat presedintele FFF.

Presedintele FFF, Jean-Pierre Escalettes a mentionat ca "parcursul corect" al francezilor din preliminariile Cupei Mondiale a facut ca Domenech sa ramana pe banca nationalei Frantei. "Ce a facut sa incline balanta in aceasta directie? Ce s-a intamplat pe teren", a declarat presedintele.

La cererea lui Escalettes decizia a fost luata in urma voturilor secrete a membrilor consiliului. Frederic Thiriez, vice-presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, a recunoscut ca a votat pentru mentinerea tehnicianului.