Usor dezamagit ca tricolorii au facut prea repede pasul inapoi dupa inscrierea celor doua goluri, Victor Piturca il mangaie pe Mutu cu o mana, iar cu cealalta il loveste. Multumit si nu prea de meciul facut de jucatorul Fiorentinei, selectionerul a declarat: "La nationala sunt alte cerinte. Mutu trebuia sa faca si faza defensiva".

"Eu am fost multumit de evolutia lui Mutu, care a ajuns la un nivel bun din punct de vedere fizic, dar la nationala sunt alte cerinte. Trebuie sa faca si faza defensiva", a spus Piturca despre evolutia elevului sau.

Adrian Mutu, desi nu a fost ubicuu, asa cum ar fi vrut selectionerul, s-a aratat multumit de remiza de la Constanta: "Ne propusesem sa fortam in primele 30 de minute si am reusit sa dam doua goluri. La 2-0, francezii s-au enervat si ne-au dominat total din acel moment. Franta este mai valoroasa decat noi si s-a vazut asta. Important este ca s-a vazut o schimbare in atitudinea noastra. Multă lume se astepta sa pierdem, dar se vede ca atunci când ne mobilizam putem sa facem mai mult. Rezultatul este echitabil, daca am fi fost mai atenti pe faza de aparare puteam castiga".