Cu o prima repriza vitregita de goluri, echipa lui Fabio Capello a reusit sa invinga sambata seara selectionata Kazakhstanului cu scorul de 5-1. Trei meciuri, trei victorii, si Anglia se afla pe primul loc in grupa a sasea din Preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Singurul gol al echipei Kazakhstanului a fost inscris de Kukeyev, dupa o greseala a lui Ashley Cole.

Cu trei oameni in atac: Emile Heskey, Wayne Rooney si Theo Walcott; selectionata Angliei a terminat prima repriza la egalitate cu adversarii: 0-0. In debutul celei de-a doua reprize, Rio Ferdinand inscrie cu capul dupa o centrare din coltul terenului trimisa de Lampard. 12 minute mai tarziu, Kuchma trimite balonul in proprie poarta. Golul de onoare al jucatorilor Kazakhstanului a fost marcat de Kukeyev, dupa o greseala a lui Ashley Cole. Dubla lui Rooney ( minutele 76 si 86) si golul lui Jermain Defoe din finalul partidei au condus-o pe Anglia catre un scor de 5-1, spre incantarea fanilor veniti pe Wembley sa-si sustina favoritii.

Surprins de reactiile negative ale publicului englez asupra lui Cole, Jermain Defoe isi apara coechipierul: "Si-a pierdut concentrarea. Cum am spus si mai devreme am fost surprins de huiduielile publicului pentru ca e un jucator foarte bun al Angliei. Este constant si a jucat intotdeauna foarte bine. Sincer vorbind, sunt chiar surprins", a declarat Defoe.

Meciul de sambata a insemnat si revenirea jucatorului de la L.A. Galaxy, David Beckham. El a intrat pe teren spre sfarsitul reprizei a doua, in minutul 79.