Un egal cat o victorie pentru francezi. Marcatorul primului gol al albastrilor, Ribery se declara multumit de jocul coechipierilor lui si e sigur ca mentalitatea mare a jucatorilor a adus un punct mare nationalei. "Acest punct este cat o victorie, pentru ca cele doua goluri incasate au fost din vina noastra", a spus Ribery.

"In aceasta seara, am avut un inceput de meci foarte dificil. Fiind condusi cu 2-0 dupa un sfert de ora, stiam ca va fi greu sa revenim, mai ales in fata Romaniei care a jucat cu 11 oameni in aparare si echilibrat in atac, pe un teren deloc usor. Dupa gol am pasat bine in lateral si am aratat ca avem o mentalitate mare", a spus jucatorul lui Bayern.

Dupa golurile romanilor, francezii s-au mobilizat si au fost increzatori in faptul ca pot egala."Am avut un debut de meci catastrofal. Dat naibii, chiar. Romanii ne-au surprins foarte sus, repede. In pauza am discutat; stiam ca vom egala si ca putem castiga meciul. Dar suntem multumiti si de punctul obtinut"

Ribery a declarat ca jucatorii francezi au jucat sambata si pentru viitorul lui Domenech: "Sper ca meciul acesta sa-l ajute pe Domenech. Am jucat pentru noi, dar si pentru el. Speram ca va fi cu noi si mai departe".