Remiza de sambata de la Constanta nu ii asigura postul lui Domenech. Rezultatele slabe din ultima vreme pe care le-a obtinut Franta sub comanda lui Domenech a facut ca atmosfera la nationala albastrilor sa fie tensionata. Consiliul Federatiei Franceze de Fotbal (FFF) se va intruni miercuri, 15 octombrie, pentru a da verdictul in cazul tehnicianului francez. "Problema demiterii va fi discutata, pentru ca un numar mare de membri o doresc, dar raspunsuri pozitive vor fi aduse dupa un spectacol ca cel de sambata", a declarat Noel Le Graet, vice-presedintele FFF.

Presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, se fereste sa faca presupuneri inainte de intrunirea consiliului. "Vom vedea... Mentin ceea ce am spus intotdeauna: vom actiona dupa rezultatele primelor trei partide din preliminarii. Consiliul Federatiei se va reuni pe 15 si eu nu pot sa-mi exprim opinia inainte. Nu trebuie sa uitam meciul de pe 14, impotriva Tunisiei. Trebuie sa ramanem concentrati", a mentionat Escalettes, potrivit L'Equipe.

Noel Le Graet crede ca revenirea excelenta a francezilor din repriza a doua arata buna intelegere dintre jucatori si antrenor: "Condusi cu 2-0 dupa 10 minute, jucatorii au aratat ca se inteleg bine si ca sunt multumiti de antrenorul lor. Raymond Domenech a avut intelepciunea si talentul de a-l titulariza pe Gourcuff".