La fel de evaziv ca intotdeauna, Raymond Domenech a precizat la finalul partidei cu Romania, incheiata 2-2, ca nu stie daca a castigat un punct la Constanta, dupa ce echipa sa a revenit de la 0-2, sau a pierdut doua dupa ce Ribery a fost aproape de victorie in ultimele minute ale meciului. Tehnicianul francez este de parere ca nu conteaza jocul prestat de echipa sa sambata seara, ci calificarea.

"Am avut primul sfert de ora de cosmar. Jucatorii mei ei erau au avut o stare de neliniste pe care nu mi-o explic, dar echipa si-a gasit ritmul, entuziasmul si a obtinut egalul. As fi preferat sa plec de aici cu toate punctele, dar important este ca totul se joaca. Ambele echipe au sanse de calificare. E o grupa nebuna, uitati-va, liderul are doar sase puncte si a pierdut. Scopul unui antrenor este sa descopere talente si sa le aseze inapoi unde le e locul pe teren, in asa fel incat sa-si puna in valoare toate calitatile. Este cazul lui Gourcouff", a precizat Domenech.

Antrenorul Cocosului Galic a mai declarat ca nu a vrut sa-l forteze pe Patrick Vieira, mijlocasul celor de la Inter Milano resimtind dureri la incalzire.