Componentii echipei nationalei se declara multumiti pentru rezultatul obtinut. Desi au condus cu 2-0, elevii lui Piturca s-au vazut egalati si au satisfactia ca au terminat la egalitate cu vicecampioana mondiala.

Florentin Petre a deschis scorul in meciul cu Franta, profitand de gafa incredibila a lui Boumsong. "Ma bucur foarte mult ca am reusit sa le dau o palma celor care au vorbit urit despre mine in ultimele zule. In prima repriza am fost extraordinari. Este o realizare foarte mare pentru mine si cred ca daca mai reuseam un gol nu ne-ar mai fi egalat niciodata", a spus Piticul, care a mai adaugat ca Piturca le-a cerut sa joace ofensiv inca din startul meciului.

Ciprian Marica nu a avuit o evolutie stralucita, pierzand duelurile cu fundasii Frantei. "Am dat totul, atat am putut. Inca sunt sanse de calificare. Am jucat totusi cu Franta, cine este Romania? Suntem chiar asa, o echipa de temut? Atat s-a putut. Nu suntem bucurosi, dar acest rezultat ne multumeste", a spus atacantul nationalei.

Dorin Goian, marcatorul golului de 2-0 spune ca presiunea exercitata de Franta i-a determinat pe el si coechipierii sai sa se retraga in aparare. Nu a fost ceva deliberat. "Nu suntem bucurosi. Daca aveam 3-0 nu ne mai egalau. Nu ne-am retras ca asa am vrut noi, ei ne-au fortat. Avem sanse daca luam sase puncte din urmatoarele doua partide, chiar daca am inceput prost aceasta campanie."

Cristi Chivu a marturisit ca francezii i-au facut sa se teama. "Am inceput bine, dar ne-au egalat inainte de pauza. Altfel stateau lucrurile daca intram cu avantaj de doua goluri la pauza. In a doua repriza ne-au presat si am cedat, am luat un gol imparabil. Cred ca ne-a fost putin frica. Este un punct important. Franta este principala favorita a grupei."