Hagi le-a dazvaluit francezilor ca a lasat fotbalul pe planul secund si ca, acum, se ocupa de afacerile sale si de academia de fotbal pe care a infiintat-o. Apoi, a trecut repede la meciul Romania - Franta ca sa-i anunte pe jurnalisti ca "stadionul din Constanta si orasul le poarta noroc echipei noastre. De aceea meciul se joaca aici si nu pot sa imi dau seama daca Franta poate invinge".

"Meciul din aceasta seara va fi diferit de cel de la Euro. Suntem abia la inceputul campaniei de calificare. Pentru Romania, care joaca acasa, este foarte important sa castige. Avem nevoie de aceste puncte dupa debutul dezastruos. Va fi un meci deschis. Echipa care va fi mai lucida in joc, va castiga, iar eu cred ca acea echipa va fi Romania", i-a surprins "Regele" pe francezi.

Hagi a vorbit pentru L`Equipe si despre situatia prin care trec ambii selectioneri. "Cei doi selectioneri nu se gandesc in acest moment decat la victorie. Va garantez ca un antrenor nu are altceva in cap inaintea unui meci. Nu se gandeste la ce o sa pateasca in caz de infrangere. La echipa nationala, presiunea este enorma. Aceasta functie este incredibil de excitanta, dar cand accepti acest post, il primesti cu bune si cu rele. Daca isi pot pierde postul in aceasta seara? Nu cred, dar nu se stie! Nimic nu este etern, mai ales functia de selectioner", a concluzionat Gheorghe Hagi.