La ultimul antrenament inainte de partida cu Franta, Victor Piturca i-a impartit pe jucatorii sai in doua echipe, de-o parte jucand posibilii titulari din meciul cu Franta (echipati in verde), in timp ce in portocaliu au evoluat rezervele. Cum selectionerul a declarat ca in proportie de 95% primul 11 este deja stabilit, inseamna ca sambata seara vom vedea o echipa nationala din care vor face parte George Ogararu, Florentin Petre si surpriza Gabi Muresan.

Din echipa titularilor au facut parte: Lobont, Ogararu, Tamas, Goian, Rat, Cocis, Muresan, Chivu, Fl. Petre, Mutu si Marica, in timp ce formatia rezervelor a fost compusa din Pantilimon, Sapunaru, Gaman, Galamaz, Nesu, Dorel Stoica, Tames, Aliuta, Bogdan Stancu, Florin Costea si Gigel Bucur.

In aceste conditii, Romania va evolua impotriva Frantei cu patru fundasi (Tamas si Goian centrali, Rat pe stanga si Ogararu pe dreapta), patru mijlocasi (Chivu si Muresan la inchidere, Cocis pe stanga, Florentin Petre pe dreapta) si doi atacanti (Adi Mutu in fata liniei de mijloc, iar Marica varf impins).

Dupa meciul dintre formatiile titularilor si rezervelor, s-a trecut la exersarea suturilor de la distanta (cei care nu marcau faceau flotari), sedinta de pregatire incheindu-se cu repetarea loviturilor libere (Mutu l-a invins de cele mai multe ori pe Pantilimon) si a penaltiurilor.

Pe stadionul Farul au fost, in afara de reprezentantii mass-media, si aproximativ 50 de suporteri ai primei repezentative.

Partida Romania - Franta (contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din anul 2010) va avea loc, sambata, de la ora 21.40, la Constanta.