Victor Piturca ar urma sa fie pus sub acuzare pentru marturie mincinoasa dupa meciul Romania - Franta. Alina Ciul, avocata lui Gigi Becali, a spus la B1Tv ca Piturca va fi invinuit in cazul Valiza. Piturca a negat ca valiza cu bani pe care procurorii DNA au gasit-o la oamenii lui Becali ar fi fost destinata jucatorilor lui "U" Cluj, afirmand ca respectiva suma ar fi fost pentru achizitionarea unui teren, Piturca fiind martor la semnarea ante-contractului.

"Piturca a stat de vorba cu procurorii, dar nu trebuia. I-am zis sa le spuna ca nu vrea sa vorbeasca cu ei, dar el n-a inteles. Procurorii au incercat sa-l infunde. I-am zis ca e bine sa vorbesti cu un procuror ca lumea care sa-si dea seama ca nu e vinovat, dar cei cu care a vorbit el voiau sa-l infunde", a spus Becali la Nasul.

Becali, 23 mai:

"Am aici un contract de vanzare cumparare care este semnat la 15 aprilie, deci cu aproximativ 20 de zile inainte de 7 mai, un contract oficial, demonstrez clar ca acei bani erau pentru achizitionarea unui teren. Sunt si actele terenului aici. Am un antecontract, sub semnatura privata, tot pe 15 aprilie, semnat de domnul Volcinschi si de domnul Victor Piturca, selectionerul echipei nationale. Cred ca prezinta garantie...