Dupa ce in urma cu o saptamana era demis dupa eliminarea din Cupa UEFA (germanii de la Wolfsburg i-au scos din Europa pe rapidisti), portughezul Jose Peseiro a fost reinstalat pe banca tehnica a echipei de pe Valentin Stanescu.

Tehnicianul a semnat o noua intelegere cu formatia patronata de Fathi Taher, lusitanul fiind sigur ca este cea mai buna solutie pentru banca tehnica a Rapidului si ca poate redresa corabia visinie aflata in deriva.

"Domnul Peseiro impreuna cu tot staful au revenit la conducerea tehnica a echipei. Ei au condus antrenamentul de miercuri si isi vor continua munca de pana acum. Pesiero va fi in continuare antrenor pentru ca a semnat in dimineata zilei de miercuri un alt contract cu Rapid", a afirmat Sichitiu, citat de Mediafax.

"Decizia Consiliului de Administratie este buna, pentru ca avem jucatori valorosi in lot si un antrenor valoros. Trebuie sa se inteleaga faptul ca este foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa construiesti o echipa cand ai peste zece jucatori noi in lot. Eu sunt sigur ca lucrurile se vor schimba mult in bine de acum inainte", a precizat Constantin Zotta, Directorul general al Rapidului, citat de Mediafax.