Hatem Ben Arfa, atacantul celor de la Marseille, face o avancronica a meciului de sambata cu Mutu, Chivu si compania, fiind de parere ca Romania lui Piturca va evolua ofensiv, nu ca la Euro 2008, pentru ca va juca pe propriul teren in fata unor suporteri patimasi.

"Nu va fi un dezastru daca luam doar un punct, dar mergem acolo sa castigam. Romania este o echipa buna, tehnica si ne asteptam la un meci greu, mai ales ca vor juca pe teren propriu. La Euro am avut mari dificultati, romanii fiind foarte organizati. Acum va fi altceva, probabil vor juca mai ofensiv. Daca vom invinge, va fi un rezultat excelent, o mare performanta", a precizat Ben Arfa, citat de presa franceza.

Majoritatea jucatorilor Frantei care au discutat cu jurnalistii inainte de meciul cu Romania au fost de parere ca partida este deschisa oricarui rezultat, ca va fi un meci incins si ca nationala Cocosului Galic se multumeste si cu un rezultat de egalitate pe malul Marii Negre.

Romania-Franta se va disputa, sambata, pe stadionul Farul, din Constanta, de la ora 21:40, partida contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din anul 2010.