Dinamo a inceput meciul cu Farul asa cum a terminat partida cu NEC Nijmegen: slab. Intr-o atmosfera depresiva, cei 800 de spectatori veniti la stadion i-au strigat numele lui Catalin Hildan si i-au huiduit pe jucatorii antrenati de Rednic. Bara lui Chico si ratarea lui Voiculet din prima repriza dar si jocul haotic al favoritilor i-au enervat pe putinii fani care au indurat frigul in "Groapa", sa vada o echipa aflata intr-o criza de imagine si cativa jucatori iesiti din forma. O echipa slabita de scandalurile interne si eliminata din primul tur preliminar al Cupei UEFA.

Andrei Cristea a marcat unicul gol al partidei in debutul reprizei secunde. In urma unui corner, fostul jucator al lui Poli Iasi a inscris cu o lovitura de cap, mingea abia ducandu-se in poarta printre fundasii constanteni. Golul le-a dat incredere dinamovistilor, care au mai ratat cateva ocazii imense prin Danciulescu, Bratu si Andrei Cristea.

Victoria cu numarul 1000 din palmaresul lui Dinamo a fost obtinuta in anonimat, pentru ros-albi urmand importantul meci cu CFR, din Gruia.

'90+3 Final de meci: Dinamo Bucuresti - Farul Constanta 1-0

'80 Vlas respinge in corner sutul lui Danciulescu

'76 Vlas a respins sutul lui Torje

'73 Danciulescu trage pe langa poarta de la marginea careului

'72 Bratu ii paseaza lui Danciulescu, dar atacantul rateaza singur cu Vlas

'67 Lobont apara sutul lui Bacila

'60 Curca a respins sutul lui Adrian Cristea

'52 Maxim centreaza periculos in careu, mingea se duce la o palma de bara

'50 GOL Dinamo! Andrei Cristea deschide scorul cu o lovitura de cap, mingea ducandu-se printre fundasii adversi in poarta

'45 a inceput a doua repriza

'45+2 Pauza. Dinamo Bucuresti - Farul Constanta 0-0

'41 combinatie rapida a constantenilor, Voiculet ramane singur cu Lobont si trage pe langa

'28 Voiculet a reluat din voleu putin pe langa vinclu

'22 Bostina a nimerit transversala din lovitura libera

'12 Danciulescu primeste o pasa in adancime, se arunca in fata mingiei si reia din cadere, dar Vlas respinge in corner

'11 Chico a nimerit bara din stanga cu un sut de la 23 de metri

'3 Danciulescu a tras puternic cu stangul pe langa poarta

'1 a inceput partida

Ros-albii se afla in fata victoriei 1000 in campionat insa momentul nu este privit cu prea mult fast. Dinamo a fost eliminata din Cupa UEFA de NEC Nijmegen dupa o prestatie slaba iar campionatul a ramas singurul lucru pentru care echipa lui Rednic are de ce sa lupte. Farul nu ocupa in clasament o pozitie prea linistitoare, situandu-se la 3 puncte distanta de primul loc retrogradabil.

Declaratia zilei a fost oferita insa la Gsp Tv de Vasile Turcu, actionar la Dinamo: "Ce mare lucru a facut CFR? sa nu se umfle prea mult si sa se sparga precum un balon artificial. I-am felicitat pentru rezultat dar daca vor juca mai mult timp asa si vor demonstra continuitate, atunci jos palaria!"

Formatiile de start:

Dinamo Bucuresti:

Lobont - Homei, Tamas, Julio Cesar, Pulhac ('55 Izvoranu) - Ropotan ('46 Andrei Cristea) - Ze Kalanga ('66 Torje), Adrian Cristea, Bostina - Bratu, Danciulescu

Rezerve: Dolha, Izvoranul, Mitea, Andrei Cristea, Goian, Campos, Torje

Farul Constanta:

Vlas - Farmache, Barbu, Schiopu. Maxim - Teekloh ('79 Fatai) - Bacila ('69 Gosic), Voiculet, Rusmir, Mendy ('65 Alibec) - Chico

Rezerve: Curca, Rastovac, Alibec, Patrascu, Fatai, Gosic, Matei