Fundasul lui Inter Milano si capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, este optimist cu o saptamana inainte de marele meci cu Franta, tricolorul afirmand ca formatia pregatita de Victor Piturca este in stare sa invinga vicecampioana mondiala Franta.

''De cate ori am jucat la Constanta, suporterii s-au comportat exemplar, am avut si rezultate, am castigat si pe ploaie si pe vant si cu terenul prost. Speram sa invingem si de data asta'', a precizat Chivu la GspTV.

Internationalul roman vorbeste si despre infrangerea cu Lituania, fiind de parere ca este mai bine sa pierzi la meciul de debut decat sa fii invins pe final de preliminarii: " Nu este bine niciodata cand pierzi. Dar, este bine ca am pierdut primul meci si nu cel cu numarul sapte care iti taie tot elanul. Astfel, poti pierde orice sansa de calificare''.

Romania va intalni Franta, sambata, 11 noiembrie, de la ora 20.15, pe stadionul Farul, din Constanta, intr-o partida contand pentru preliminarii Cupei Mondiale din anul 2010.