Suporterii dinamovisti nu inceteaza sa provoace necazuri clubului. Dupa incidentele din Olanda, fanii cainilor au recidivat. Dar, de data aceasta, nu a mai fost vorba de violenta fizica. Dinamo a fost amendata de catre Jandarmeria Bucuresti cu suma de 10.000 lei din cauza unui banner al suporterilor prezenti joi pe stadionul Stefan cel Mare.

Boys are girls today? a fost mesajul ironic al fanilor alb-rosii adresat olandezilor. Jandarmeria l-a catalogat drept un banner cu conotatii sexuale si pentru acest lucru va propune Ligii Profesioniste de Fotbal interzicerea organizarii de meciuri cu spectatori pe stadionul Dinamo, relateaza NewsIn.

Taranilor, scris in olandeza, e cel de-al doilea banner pentru care clubul Dinamo a fost amendat. Organizatorii nu au respectat "Legea lui Mitica", 4/2008, iar Jandarmeria a actionat ca atare. Who are the girls now?

Inainte de returul cu olandezii de la Nec, finantatorul Vasile Turcu a declarat presei din Romania: "Le dam doua boabe si ne calificam". N-au fost boabe, ci bannere. Nu s-au calificat, ci au primit amenda.