Incidentele provocate de suporterii rapidisti dupa eliminarea Rapidului din Cupa UEFA l-au facut pe Lucescu sa se razgandeasca. Daca ieri, Lucescu a declarat ca "poate voi negocia cu Rapid sau cu Dinamo", astazi, antrenorul lui Sahtior a anuntat ca nu vrea sa se intoarca in fotbalul din Romania.

"N-am timp sa ma gandesc la Rapid. Accept sa discut, accept sa dau sfaturi daca se apeleaza la mine, dar atat. Nu ma intereseaza sa ma intorc, deoarece in fotbalul nostru, daca ai doua rezultate proaste la rand, esti dat afara. Mi se pare ca este rusinos modul in care sunt tratati cei care intra in fotbal", a declarat antrenorul lui Sahtior la Gsp TV PLUS.

In plus, Lucescu nu vede un viitor bun pentru fotbalul din Liga 1 daca suporterii continua cu aceasta atitudine. "Oamenii care investesc se vor retrage si cluburile vor ajunge la faliment. Cine sa vina daca suporterii reactioneaza asa. Pai vine alt antrenor si i se intampla acelasi lucru. Exista riscul retragerii investitorilor si o sa ajungem unde eram inainte", a mai spus Lucescu.