Cu un singur punct obtinut in campionat, Gloria Buzau e in criza. Doi dintre jucatori, Catalin Vlaicu si Claudiu Ionescu sunt suspectati ca au vandut meciul cu Pandurii, iar antrenorul Alvaro Magalhaes e absolvit de orice vina pentru ocuparea ultimei pozitii in Liga I. "Nu Magalhaes e in pericol, ci jucatorii romani de la echipa. Ei sunt mai aproape de a fi dati afara decat Magalhaes!", a declarat Costel Bucur, patronul Gloriei.

"Mi-am iesit din pepeni. Nu-mi sta in caracter, dar am tipat la ei. Au curajul sa-mi spuna ca unii dintre portughezi nu sunt fotbalisti, ci ospatari. Le-am spus bine, mai, daca ei sunt ospatari de ce nu sunteti voi sefi de sala sau de restaurant? Dar am priceput eu vrajeala lor, baga strambe pentru ca se tem ca-si pierd locul in echipa", a adaugat Bucur.

Cristian Pustai, antrenorul Gaz Metanului, recunoaste ca, in ciuda pozitiei in clasament a adversarului, meciul nu e unul prea usor. "Avem un meci aparent mai usor, daca ne uitam la pozitia si numarul de puncte ale adversarei, Gloria Buzau. In ultimele etape, Gloria a dat semne de revenire, la Pitesti a pierdut in ultimele secunde, iar acasa, chiar daca au jucat 70 de minute in 10 oameni, au dominat meciul. E o echipa care se apara cu 7-8 jucatori si contraataca de cate ori are ocazia. Vom avea un meci greu, dar sa speram ca mergem pe linia jocurilor bune de pe teren propriu si vom castiga cele trei puncte", a declarat antrenorul Mediasului, potrivit sport365.ro.

Alexandru Curtean e sigur de victoria echipei sale. "Meciul cu Gloria Buzau este foarte important. Am aratat o forma mai buna in meciurile de acasa, iar acum, ca jucam pe teren propriu, sper ca aceasta forma sa se repete si sa luam toate cele trei puncte. Nici eu, nici colegii mei nu concepem sa nu castigam. Cu totii vom intra pe teren cu gandul doar la victorie. Daca batem pe Gloria Buzau, ei o sa ramana acolo jos, daca nu, lucrurile se vor complica".

Echipe probabile:

Gaz Metan Medias: Stetca, Zaharia, Lazar, Falemi, Buzean, Dudita, Sabou, Hoban, Curtean, Boaru, Prodan

Gloria Buzau: Barbu, Doicaru,Tudose, Russiano, Fallardo, Ewerton, Bicfalvi, Moreira, Litu, Tavares, Tiago Filipe