"Eu cred in viitorul echipei Rapid" este propozitia cu care Jose Peseiro abordeaza partida cruciala cu germanii de la Wolfsburg, dupa ce in tur formatia pregatita de Felix Magath a castigat cu 1-0 si este favorita la calificarea in grupele Cupei UEFA. Dupa un parcurs dezamagitor in Liga 1, expresul de Giulesti are nevoie ca de aer de calificare pentru a iesi din conul de umbra in care se afla.

''Eu cred in viitorul echipei Rapid. Acum trecem printr-o perioada dificila, dar mai trebuie sa omogenizam lotul cu jucatori din multe tari. Nu caut scuze pentru rezultatele din ultimul timp. Eu sunt responsabil, dar avem un lot foarte bun, care sper sa aduca joi fericirea pentru toti, dupa meciul cu Wolfsburg'', a precizat Jose Peseiro.

Antrenorul lusitan a mai declarat ca Giulestiul poate sa castige cu 2-0 sau 3-1, dar la fel de bine se poate califica si la loteria loviturilor de la 11 metri.

In tur, reusita brazilianului Grafite, din minutul 45, a facut diferenta, Wolfsburg invinge cu 1-0 un Rapid care nu a avut niciun sut periculos spre poarta formatiei din Bundesliga.

Partida Rapid-Wolfsburg va incepe la ora 17:00 si va fi transmisa in direct de TVR 1.