Iuliu Muresan, presedintele celor de la CFR Cluj, a declarat la finalul partidei cu Chelsea Londra, incheiata 0-0, ca formatia campioana a Romaniei mai poate obtine cel putin patru puncte intr-o grupa dificila din care mai fac parte, in afara de londonezi, AS Roma si Bordeaux.

"Sunt cel mai fericit, am facut un egal cat o victorie. Echipa a jucat extraordinar, am incercat chiar victoria, nu este o intamplare ceea ce facem in Champions League. Nu avem valoarea lor, dar am reusit un egal mare. Pe final puteam sa si castigam, dar sa si pierdem. Este cel mai mare rezultat din istoria CFR-ului. Egalul este echitabil. Am intalnit o echipa de mari stele, suntem impresionati de jucatorii lor, dar nu speriati. Am avut mentalitate de profesionisti. Putem obtine o victorie la Bordeaux, iar atunci am ajunge in primavara europeana. Mai facem cel putin patru puncte in aceasta grupa", a precizat dupa meci, intr-o interventie la ProTV, Iuliu Muresan.

CFR Cluj este neinvinsa dupa doua partide disputate in Liga Campionilor, in urmatoarea partida Trica si compania urmand sa intalnesca pe francezii de la Bordeaux.