Cel mai bun portar din Liga I, Robinson Zapata, a implinit marti 30 de ani. Cel mai frumos cadou pe care si-l doreste este victoria din partida cu Fiorentina din Liga Campionilor. "Singura mea dorinta pentru aceasta zi este sa castigam meciul cu Fiorentina. Ar fi cel mai frumos cadou atat pentru mine, cat si pentru suporterii Stelei", a declarat columbianul pentru site-ul oficial al Stelei.

"Suntem o echipa muncitoare, care se sacrifica foarte mult si cred ca meritam o victorie astazi, precum si in celelalte partide. Sper sa castigam astazi, in special, deoarece este cea mai apropiata partida importanta", a spus Zapata.

Cum se simte portarul la 30 de ani? Mai responsabil si mai echilibrat: "Cred ca este adevarat ce se spune. Odata cu inaintarea in varsta inveti sa pastrezi echilibrul necesar pentru a trece peste momentele grele, inveti sa muncesti mai mult si mai bine si sa dai tot ce ai mai bun. De asemenea, pot spune ca ai o viziune mai clara asupra meseriei tale si o putere mai mare de a ajuta echipa".

Robinson Zapata a venit la Steaua in iulie 2007 si, inca de la inceput, a fost preferatul suporterilor stelisti. Si e bine stiut ca nu e deloc usor sa fii in gratiile suporterilor romani. Determinarea si stilul de joc al columbianului l-au propulsat direct pe locul intai in topul celor mai buni jucatori romani ce activeaza in Romania.