Dinamovistii sunt optimisti inainte de returul cu olandezii de la Nec. Chair daca au pierdut in Olanda cu 1-0, Bratu si compania sunt convinsi ca adversarii lor nu mai au niciun secret dupa meciul tur. "Până la ora meciului, NEC nu va mai avea niciun secret pentru noi! Ne calificăm!", e sigur Ionel Danciulescu.

"Trebuie sa inscriem, sansele sunt egale dupa rezultatul de acolo. Oricum trebuia sa marcam si aici. Dupa meciul cu Nijmegen cred ca am gasit caile spre gol. Acum trebuie sa gasim calea pentru a nu mai primi gol", a spus Tamas ingrijorat de lejeritatea cu care apararea dinamovista primeste gol.

"Sa jucam pe cartea atacului", e de parere Florin Bratu convins ca tripleta de atac a lui Rednic (Danciulescu, Bratu, M. Niculae) va fi letala pentru olandezi in Stefan cel Mare. "Ar fi o dezamagire daca ne-ar elimina olandezii. Avem de recuperat un gol, nu va fi usor, dar suntem cu totii montati pentru a obtine calificarea. Nu ştiu daca voi juca, e decizia antrenorului, insa acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa fortam sa inscriem. Cred ca vom juca toti 3 in atac", a declarat omul de gol al lui Dinamo.