Titularizarea lui Mirel Radoi in meciul cu Fiorentina ii da multe batai de cap lui Marius Lacatus. Considerat “sufletul Stelei” de colegi, suporteri si chiar de rivali, capitanul Stelei s-a pregatit cot la cot cu ceilalti stelisti in ultimele doua zile si insista sa joace. “Radoi e nebun. E disperat sa joace”, a recunoscut patronul din Ghencea la plecarea spre Florenta.

Daca Radoi va fi sau nu folosit diseara, se va afla sigur la intrarea echipelor pe teren pentru ca Marius Lacatus nu vrea sa riste nimic. “Vreau ca Radoi sa joace, dar nu pot sa ma pronunt inca daca il voi putea folosi sau nu. Voi sti sigur la ora meciului”,a anuntat Lacatus.

Incapatanarea lui Mirel Radoi de a juca cu Fiorentina si de a risca o noua accidentare l-a suparat rau pe Piturca. “Radoi nu trebuie sa joace cu Fiorentina”, a spus incruntat selectionerul inainte de a pleca spre Florenta impreuna cu Gigi Becali si Dumitru Dragomir. De altfel, Piturca pare sa fie singurul care se impotriveste titularizarii lui Radoi.

"Radoi e nebun, e disperat sa joace. Daca ar fi dupa mine, l-as lasa sa joace. Lacatus va decide", a spus Becali convins ca Steaua se intoarce cu trei puncte din Italia. “Cu Radoi pe teren, Steaua castiga” este sigur si fostul stelist, Dica. “Cred ca Radoi va juca. Daca medicii spun ca este valid, nu riscă nimic. Chiar daca vine meciul cu Franta, pentru Radoi este important orice meci si, daca poate, trebuie sa joace" a declarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir.