Aflat in cantonament cu echipa, fundasul dinamovist, Lucian Goian si-a expus posteriorul si organele genitale pentru a impresiona o tanara pe un chat online, sustine Cancan. Fotbalistul a fost filmat cu webcamul in timp ce incerca sa-i demonstreze domnisoarei "cat este el de barbat".

Intamplarea a avut loc in 2007 in timp ce Lucian Goian era in cantonament cu Dinamo. Fotbalistul apare in fata unei camere web imbracat intr-un trening al echipei din Stefan cel Mare si discuta cu o tanara pe un chat online. La un moment dat, dinamovistul se schimba de haine si isi descopera posteriorul in dreptul camerei.

Discutia s-a "aprins" si mai tare si "Lucian a intrebat-o pe fata daca ii arata sanii. I-a zis ca-i arata, dar cu o conditie: sa-i arate el ce are in chiloti. Nici nu se astepta s-o faca, numai ca Lucian s-a ridicat si si-a dat imediat chilotii jos. Fata inregistra totul, asa ca a ramas stupefiata? A intrebat-o apoi daca a convins-o cat este el de barbat, daca vrea sa se vada cu el? De atunci, n-au mai vorbit!", scrie Cancan.

Filmuletul cu Lucian Goian care se dezbraca in fata webcamului poate fi vazut pe Cancan.ro.