Chelsea a sosit in Romania! Avionul care i-a adus pe englezi a aterizat pe Aeroportul International din Cluj la ora 20:55. Echipa tehnica si jucatorii au trecut repede peste formalitatile vamale, s-au urcat in autocar si in 10 minute erau la hotel.

Programul a fost respectat cu strictete. Imediat ce au ajuns la hotel, jucatorii au coborat la masa si, dupa 30 de minute, au urcat in camere.

Jucatorii lui Scolari au fost asteptati atat la aeroport cat si la hotel de numerosi fani ai lui CFR, dornici sa pozeze vedetele echipei londoneze. Terry si Lampard au fost solicitati pentru autografe de angajatii aeroportului si de un fan la hotel, cei doi jucatori ai lui Chelsea fiind foarte amabili. Doua masini de politie si o duba a jandarmeriei au escortat autocarul echipei pentru a nu intampina probleme pe drum.

Marti la ora 14:00 vor sosi in Cluj oficialii si sponsorii ehipei cu o cursa charter. La ora 17:30 antrenorul Felipe Scolari si doi jucatori ai lui Chelsea vor sustine conferinta de presa oficiala inaintea partidei de miercuri iar de la ora 18:00 va avea loc antrenamentul oficial, care va fi deschis doar 15 minute.