Londonezii au castigat la pas deplasarea de la Stoke City, insa jocul practicat de Chelsea nu a impresionat. "Pe mine ma intereseaza victoria, si apoi sa facem spectacol", s-a aparat Felipe Scolari la conferinta de presa.

"E imposibil sa jucam frumos tot timpul. Mai intai, trebuie sa castigam meciul si apoi daca este posibil, sa facem si putin spectacol, daca nu, asta e. E destul de dificil", a spus Scolari.

Englezii se pregatesc pentru deplasarea la Cluj. Delegatia londoneza va ateriza in jurul orei 21:00. Ricardo Carvalho si Deco sunt indisponibili pentru meciul cu CFR. Salomon Kalou a fost schimbat la pauza meciului cu Stoke City de Scolari pentru ca a primit o lovitura in genunchi. "Pana luni, nu voi spune nimic despre Joe Cole", a afirmat antrenorul, mijlocasul dreapta al londonezilor accidentandu-se si el cu o zi inainte de ultimul meci din campionat.

"Mergem cu speranta si suntem siguri ca vom supravietui inca unei deplasari in necunoscut. Miercuri vom intalni CFR in Liga Campionilor si va fi prima noastra vizita in Transilvania", se mai mentioeaza pe site-ul oficial al lui Chelsea.