Selectionerul Braziliei loveste din nou. De data aceasta, destinatarul este Ronaldinho. Dunga l-a exclus pe brazilian de pe lista oficiala de jucatori ce vor evolua peste doua saptamani in partidele cu Venezuela si Bolivia, contand pentru calificarile Campionatului Mondial din 2010. Surpriza lui Dunga nu se termina aici. Selectionerul l-a convocat la echipa nationala a Braziliei pe colegul lui Chivu de la Inter, Amantino Mancini.

"S-a adaptat bine fotbalului european si imi place felul in care joaca", si-a motivat Dunga alegerea lui Mancini. In ceea ce-l priveste pe jucatorul lui AC Milan, selectionerul braziliei a declarat: "Credem in Ronaldinho. Are nevoie de mai mult antrenament, mai mult ritm. El va imbunatati aceste lucruri"

Dunga a chemat pentru cele doua meciuri, inca sapte jucatori ce evolueaza in Serie A: Kaka, Julio Cesar, Maicon, Doni, Juan Baptista si Pato. Mancini nu a mai evoluat la nationala Braziliei din mai 2004.

Neconvocarea lui Ronaldinho e rezultatul prestatiei slabe avute in meciul tur cu Bolivia. La sfarsitul acelui meci, jucatorul, dar si selectionerul au fost fluierati de suporterii dezamagiti de scorul de pe tabela: 0-0.