Cu doar patru puncte in campionat, antrenorul Iasiului, Ionut Popa, este pregatit pentru meciul etapei a noua. Nu acelasi lucru poate spune si despre jucatorii sai. "Un mare semn de intrebare pentru mine este daca jucatorii care au jucat luni seara si apoi marti au calatorit 7 ore cu autocarul nu vor avea probleme fizice maine. Dar echipa sta bine fizic si sper sa nu fie probleme", a declarat Popa in cadrul conferintei de presa de joi.

"Intalnim din nou o echipa ce participa in cupele europene dar vrem sa ne mobilizam si sa repetam jocul facut in ultimele trei etape. Am analizat aceste jocuri si singurul lucru care m-a deranjat a fost lipsa de concentrare la finalizare. Am avut cel putin 8 ocazii clare de gol in situatii de singur cu portarul sau cu un fundas si le-am ratat. Un mare semn de intrebare pentru mine este daca jucatorii care au jucat luni seara si apoi marti au calatorit 7 ore cu autocarul nu vor avea probleme fizice maine. Dar echipa sta bine fizic si sper sa nu fie probleme." a spus antrenorul.

Sustinator declarat al echipei Steaua, Popa nu crede ca meciul de vineri dintre cele doua echipe romanesti din Liga Campionilor este partida etapei: "Pentru mine derby-ul acestei etape este Politehnica Iasi - Politehnica Timisoara. Se intalnesc doua echipe cu traditie, doua echipe studentesti ce reprezinta doua orase mari din tara si de asta eu cred ca acesta e derby-ul etapei. Iasiul si Timisoara sunt doua echipe ce joaca un fotbal frumos si cred ca va fi o disputa spectaculoasa", a mentionat Popa.

Echipe probabile:

Poli Iasi: Plesca, Buta, Onut, C. Munteanu, Pechnik, Naidin, Ad. Ilie, Bernsjak, C. Bratu, Sfarlea, Balba

FC Timisoara: Pantilimon, Badoi, Luchin, Cisovsky, Milhazes, Arm. Karamyan, Borbely, Alexa, Stancu, Magera, G. Bucur