Selecţionerul Victor Piturca s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), fiind citat în dosarul "Valiza" în care este cercetat Gigi Becali. Motivul pentru care Victor Piturca a fost chemat la DNA este ca selectionerul Romaniei a semnat, ca martor, un precontract pentru ca Gigi Becali sa cumpere un teren in Cluj.

Acest lucru s-a intamplat la sfarsitul campionatului trecut, doar cu cateva saptamani inainte ca DNA sa aresteze la Cluj cinci persoane care aveau asupra lor o geanta cu 1,7 milioane euro, bani proveniti de la Gigi Becali. Procurorii DNA au presupus ca banii urmau sa ajunga la jucatorii Universitatii Cluj, daca acestia ar fi obtinut cel putin un scor egal in meciul cu echipa clujeana CFR, iar Steaua ar fi devenit astfel campioană.

"Piturca a confirmat ca a semnat, ca martor, un precontract pentru ca Gigi Becali sa cumpere un teren in Cluj, cu cateva saptamani inainte ca DNA sa confiste cei 1,7 milioane euro. Piturca nu a stiut alte detalii ale afacerii sau data cand trebuia efectuata plata. Piturca a mai spus ca a fost un simplu martor si nimic mai mult", a declarat ofiterul de presa al Federatiei Romane de Fotbal in luna mai a acestui an.