Poate CFR sa puna capat fericirii lui Felipe Scolari? Trei meciuri, trei victorii si Chelesa e pe val. Miercuri, formatia londoneza a castigat meciul din Cupa Carling impotriva lui Portsmouth, cu 0-4. Dubla lui Lampard si golurile lui Malouda si Kalou au pregatit terenul pentru meciul cu CFR din Champions League. "Cupa Carling este foarte importanta pentru noi, altfel nu mi-as fi trimis cea mai buna echipa pe teren. Sunt incantat pentru ca am debutat in trei competitii cu trei victorii", a declarat antrenorul Scolari dupa fluierul de final.

Primul gol a fost inscris de Frank Lampard din penalty, dupa ce Ballack a fost faulat in careu de fundasul Nadir Belhadj. Boss-ul lui Portsmouth, Harry Redknapp l-a acuzat pe german ca a simulat faultul: "Acela nu a fost penalty. Am revazut faza pe video de o mie de ori. A fost o lovitura pentru noi; stateam acolo si ne gandeam ca am fi putut intra la pauza cu 0-0".

Pana la pauza Malouda mareste avantajul, dupa o pasa bine plasata a lui Kalou. Minutul 47, acelasi Kalou, alt marcator: Lampard reuseste dubla. Cu 26 de minute inainte de terminarea partidei, ivorianul Kalou stabileste scorul final: 0-4. "Apoi, dintr-o data s-a facut 2-0. Dar am ratat niste ocazii scandaloase. Oamenii au facut greseli pe care in mod normal nu le-ar fi facut. Sa speram ca au trecut peste asta. Trebuie sa fii in cea mai buna forma pentru a avea o sansa in fata lui Chelsea. Al treilea gol a fost o gluma", a adaugat Redknapp.