Manchester United a castigat la pas primul tur din Cupa Angliei, 3-1 cu Middlesbrough, dar meciul a fost aproape sa se transforme intr-un cosmar pentru "diavolii rosii" ai lui Alex Ferguson! Capitanul lui Middlesbrough, Emanuel Pogatetz, a avut o intrare criminala la Rodrigo Possebon diagnosticat cu ruptura de ligamente.

Brazilianul de 19 ani al lui United a cazut ca secerat si medicii au avut nevoie de zece minute ca sa-i stabilizeze starea medicala lui Possebon care a intrat in soc dupa lovitura primita. Possebon a parasit terenul pe targa sub privirile ingrozite ale jucatorilor si suporterilor. Ramasi in zece oameni dupa eliminarea directa a lui Pogatetz, Boro nu a rezistat in fata lui United iar veteranul Ryan Giggs si Nani au adus o victorie linistita pentru echipa lui Ferguson.

"Nimeni nu vrea sa vada asa ceva pe teren! Lucrul care ma enerveaza cel mai tare in astfel de situatii este ca adversarul pretinde ca nu a facut nimic rau. Pogatetz trebuia sa praseasca singur terenul. A fost un fault teribil!", a spus antrenorul lui Manchester.

Acum un an, croatul Eduardo a simtit pe pielea lui jocul teribil din campionatul englezesc. Jucatorul lui Arsenal a fost faultat grav de un jucator al lui Birmingham si a lesinat pe teren. Eduardo nu a revenit inca in lotul lui Arsenal dupa aproape un an de recuperare!

Arsenal, Liverpool, Manchester United, Burnley, Watford, Leeds, Rotherham, Swansea, Reading si Sunderland sunt primele echipe calificate mai departe in optimile Cupei Angliei.