"Fara disciplina, Steaua nu face performanta", obisnuieste sa spuna Gigi Becali. Jucatorii lui Marius Lacatus nu vad niciun ban in plus daca bat la Cluj. "Nu le dau nicio prima la meciul cu CFR Cluj, ca incepe alt pachet. Ei trebuie sa castige acolo. Oricum, dupa partida cu Gaz Metan vor lua 10.000 de euro pentru ca au facut pachetul de patru meciuri. Dar pentru ca au un egal la Bistrita nu le voi da 12.000 de euro, ci 10.000".

In plus, Becali le-a stabilit obiective clare stelistilor care nu mai au voie sa faca pasi gresiti in campionat daca vor sa-si mareasca conturile. Mai mult, Radoi &co vor fi amendati daca nu respecta planul patronului. "Nu mai vreau egal cu echipe aflate sub locul 6. Vreau numai victorii, pentru ca vreau sa terminam turul pe primul loc si la o diferenta de zece puncte de locul doi", a spus seful din Ghencea.

"Incercam sa scoatem maximum din jocurile cu CFR Cluj si Fiorentina. Vrem sa ajungem in primavara europeana, dar nu putem neglija campionatul, pentru ca un nou titlu ne va duce din nou in Liga Campionilor", a spus Lacatus pentru Prosport cu trei zile inainte de meciul cu CFR Cluj.