Scandal la Dinamo. Din nou. Presedintele Nicolae Badea si vicepresedintele Vasile Turcu s-au contrat in timpul unei emisiuni, Turcu invinuindu-l pe Badea pentru ca foloseste suporterii ca masa de manevra pentru a-l determina pe el si pe Borcea sa paraseasca clubul.

Clubul sta pe un butoi cu pulbere cu zece zile inainte de returul cu NEC Nijmegen. Joi se va decide la UEFA ce sanctiune va primi clubul Dinamo dupa scandalul provocat de suporteri in Olanda, la partida tur din Cupa UEFA.

Vasile Turcu ii solicita explicatii lui Badea pentru ca din cele 300 de bilete oferite de clubul olandez, 140 au fi fost date la cererea presedintelui dinamovist grupului care a aruncat cu torte in Olanda si a pornit bataia cu fanii lui NEC.

"Am vrut sa va trimit o batista prin Cristi Borcea, pentru ca am vazut ca plangeti rau din cauza asta! Eu va zic pe fata ca sunteti in spatele huliganilor. Toata lumea va aplauda pe dumneavoastra si eu sunt huiduit. Daca nu intervenim in astfel de probleme, daca ma injura pe mine e ok, dar cand se loveste in Dinamo, normal ca am iesit sa imi apar casa. Dumneavoastra stiti ca sunt 7 care declanseaza mereu astfel de evenimente si nu faceti altceva decat sa zambiti", a acuzat Turcu la emisiunea Fanatik.

In schimb, Badea a incercat sa para calm, insa tonul presedintelui l-a scos din sarite pe Turcu, oficialul dinamovist mai avand putin sa sara de pe scaun. "Sa ne intelegem, dupa meci, dumneavoastra ati facut niste declaratii, eu cred ca e anormal ca Dinamo sa vorbeasca pe mai multe voci. Daca e vorba de o decizie comuna, ea trebuie luata si apoi comunicata", a replicat Badea.