Unirea Urziceni lupta in aceasta seara cu pustii lui Nicolo Napoli pentru a-si pastra pozitia de lider in Liga 1. Cu un punct in urma Stelei, Urziceniul are nevoie de o victorie cu Universitatea Craiova. Desi presiunea este pe umerii jucatorilor lui Dan Petrescu, Adrian Mititelu a luat foc cand a aflat ca arbitrul Marius Martis a fost delegat sa arbitreze la Urziceni.

“E un cosmar! Martis ne-a deposedat miseleste de o victorie cu Dinamo. Este o delegare facuta la comanda. Acest arbitru a fost dintotdeauna omul echipelor din Bucuresti, iar Unirea, pentru mine, tine de Capitala. Nu stiu ce o fi gindit Gheorghe Constantin”, a rabufnit patronul de la Craiova. Mai mult, oltenii i-au amintit sefului de la CCA ca sora lui Martis este fina lui Mihai Stoica. Dupa egalul cu Hamburg din preliminariile Cupei UEFA, Unirea e linistita inainte de meciul cu Craiova. Mihai Stoica l-a ironizat insa pe Mititelu si l-a anuntat ca Unirea nu are nevoie de ajutorul arbitrilor.

“O sa ajungem la discutii de genul ca sora unui vecin al unui conducator s-a intilnit cu prietenul unui verisor al unui arbitru. Se exagereaza prea mult”, i-a raspuns managerul general de la Unirea Urziceni lui Mititelu.