"Daca nu il bag in teren, mi-a zis ca o sa explodeze", marturisea Alex Ferguson inainte de meci starea de spirit in care se afla Cristiano Ronaldo. Portughezul a revenit in Premier League dupa accidentarea suferita la Euro insa nu a avut o prestatie reusita in meciul cu Chelsea. Ronaldo a intrat in repriza a doua in locul lui Scholes si s-a remarcat intr-o singura faza.

La un duel cu Lampard la marginea terenului, Ronaldo a simulat un fault, sarind de parca mijlocasul lui Chelsea ar fi avut un atac criminal asupra sa. Arbitrul nu s-a prins, iar Lampard a zambit ironic. "Atunci cand joaca Ronaldo e formidabil si avem viteza in atac, ne sufocam adversarul", a explicat Ferguson alegerea facuta.

Antrenorul lui Manchester a fost protagonistul unei faze amuzante in timpul meciului cu Chelsea. S-a speriat de un balon pe care l-a spart unul dintre secunzii sai, spre amuzamentul bancii tehnice. La plecare, Ferguson a fost vizat de sticla unui fan al lui Chelsea, insa geamurile autocarului celor de la United au fost destul de rezistente.