Liderul Romaniei, Unirea Urziceni, incearca sa faca ceea ce n-a reusit Steaua: sa invinga o echipa germana. Desi Hamburg este un adversar puternic, capitanul George Galamaz e optimist. "Este meciul carierei pentru multi dintre noi. Vrem sa demonstram ca suntem o echipa puternica, ca avem loc in cupele europene. Presiunea este mare, dar trebuie sa trecem peste, chiar daca intalnim cel mai puternic adversar", a declarat fundasul Urziceniului.

Antrenorul Dan Petrescu e ceva mai realist si crede ca sansele echipei sale de a castiga sunt infime. "Stim ca avem doar maxim 15% sanse, daca nu ne calificam nu va fi o tragedie. Suntem mandri ca jucam cu o echipa atat de valoroasa, care e marea favorita, dar nici noi nu am venit doar ca turisti în Hamburg. Este un club mare, lucru care se simte de cand pasesti in stadionul lor. E clar ca fotbalul romanesc este sub cel german la toate capitolele, cel mai scump jucator de-al meu costa 300.000 de euro, in timp ce cu suma care s-a dat pe Thiago Neves cred ca s-ar acoperi bugetele pe un an la vreo cinci echipe romanesti", a afirmat Petrescu.

Nici Martin Jol, tehnicianul Hamburgului nu crede ca va fi un meci usor. "Sincer, m-as fi asteptat sa am parte de un adversar ceva mai accesibil in aceasta faza a competitiei, dar se pare ca n-am avut noroc. Unirea este o echipa foarte buna, din moment ce este lider in Romania, inaintea numelor mari cum sunt Steaua si Rapid", a spus Jol.

SV Hamburg si Unirea Urziceni se intalnesc joi de la ora 20:00, meciul fiind transmis exclusiv de Boom Sport.

Echipe probabile:

SV Hamburg: Rost, Demel, Reinhardt, Mathijsen, Jansen, Neves, Trochowski, Jarolim (cpt.), De Jong, Guerro, Olic.

Unirea Urziceni: Arlauskis, E. Nicu, Galamaz (cpt.), Mehmedovic, Bordeanu, Mara, Todoran, Burns, Tibi Balan, Onofras, Danalache.