Unirea Urziceni si FC Vaslui vor sustine, joi, in primul tur al Cupei UEFA, unele dintre cele mai importante partide din istoria lor fotbalistica, Hamburg SV, respectiv Sparta Praga, fiind adversarii de care trebuie sa treaca pentru a ajunge in faza grupelor C2. Cum CFR Cluj a demonstrat, marti seara, ca totul este posibil cu foarte multa ambitie, asteptam evolutii bune si din partea echipelor pregatite de Dan Petrescu si Viorel Hizo.

"Ne asteapta un meci foarte greu. Este bine ca jucatorii mei sunt conectati la importanta meciului si sunt sigur ca nu se gandesc la nicio prima speciala pentru a da totul pe teren. Trebuie sa scoatem un rezultat bun care sa ne faca sa speram pe mai departe", a precizat Dan Petrescu la plecarea spre Hamburg.

Meciul SV Hamburg - Unirea Urziceni se va disputa, joi, de la ora 20:00, urmand ca returul sa aiba loc in data de 2 octombrie, la Urziceni.

De cealalta parte, FC Vaslui se confrunta cu unele probleme medicale, Gabriel Canu si Lucian Burdujan (doi dintre jucatorii de baza) fiind accidentati.

"Cei doi, Canu si Burdujan, sunt jucatori de baza si cu siguranta se va simti lipsa lor. Voi cauta solutii si sper sa-i suplinim cat putem de bine. Acum este momentul pentru o serie de jucatori sa-mi demonstreze ca merita oricand sa fie in primul 11. Ne va fi greu la Praga, tinand cont de jucatorii masivi pe care ii are Slavia", a precizat Viorel Hizo.

Meciul Slavia - FC Vaslui va avea loc, joi, de la ora 20:15, la Praga.