Cristi - A fost o victorie pe merit....chiar ca au jucat la standarde de champions league ....asa da ....bravo baieti.

dumil - asemenea atitudine n-am vazut la nici o echipa romaneasca de vreo 20 de ani incoace!

o victorie 999% meritata!

Oradeanul - Bravo CFR! Extraordinara victorie in fata Romanilor, caracterizata printr-un joc frumos, nu doar aparare extrema! Mult succes in continuare! Hai ca se poate! Mult succes si stelei maine!

Daniel - FOARTE BINE!!! CFRu chiar imi da sperante!!! si romanii sa faca bine sa invete de la strainii care joaca la CFR si Steaua!!!!

Dj - Felicitari CFR pentru victorie! Nu mi-a venit sa cred ca vad o echipa romaneasca atacand pana in ultimul minut si intorcand un rezultat!

Fetita cu chibrituri - BRAVOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Rar mi-a fost dat sa vad o echipa de-a noastra care sa atace 90 minute si care dupa repriza a II-a sa nu se maseze in aparare.

Felicitari baieti ... un adevarat joc de Champions League ... Tineti-o tot asa, se poate ...

P.S. Sper ca Becali, Lacatus si Piturca s-au uitat la meciul asta si au invatat ceva

Alex - In sfarsit o echipa din Romania care joaca dezinvolt 90 minute fara sa se piarda in repriza a doua sau pe final. Aici e meritul antrenorului pe care l-am auzit permanent strigand de pe margine indemnuri la joc si nu la retragere in aparare.

Dude - da... asta inseamna un fotbal profesionist..

-atac pana in ultimul minut,

-din 3 pase esti la poarta lor,

-tactica

-fara fault, desi un meci tensionat.

un fotbal profesionist jucat de profesionisti.

bravo cfr cluj si bravo oamenilor de acolo care au stiut sa investeasca cum trebuie incat sa se ajunga la un fotbal profesionist.

eu nustiu cine sta in spatele echipei dar tocmai asta este meritul lor..nu sunt vizibil ca si becali si lasa profesionistii sa isi faca treaba..si se vede.

Bravo - Bravo baieti! Eu v-as naturaliza pe toti, sa ii invatati pe ingamfatii de la nationala cum se joaca fotbal! Bravo CFR! O echipa!

Francezul - Din Paris transmitem echipei clujene felicitarile noastre ptr bucuria pe care nea oferito asta seara.Merita respectul tuturor romanilor de pretutindeni ptr ca acum nu mai suntem fani steaua, rapid, dinamo mai inainte de toate suntem romani. Nu uitam nici celelalte echipe carora le uram mult succes si mai ales Stelei maine seara si sper sa ne faca aceiasi bucurie pe care nea facuto clujul. Bafta Steaua

Dany Voinescu - Oriunde am mers in lume am zis k sunt din TRANSILVANIA toti stiau doar de dracula,de azi toti vor sti de C.F.R. CLUJ.Cinste lor,cinste lor,cinste campionilor.din IRLANDA miii de salutari de la Dany Voinescu din Reghin

Dan - Incintator ... a fost Clujul azi! Cred ca toti am fost incantati azi ca Napoca, adica una din colonii, a uimit Roma :) Sper ca maine sa tina si clujenii cu Steaua, asa cum eu am tinut cu ei azi! Hai Steaua!

Calin din Gruia - nu cred ca multi clujeni sperau cu adevarat intr-un egal macar, daramite intr-o victorie, in acest meci, eu personal nu am avut curajul sa ma uit la meci, nu pt ca nu mi-ar fi placut sa vad un meci de Liga Campionilor, dar mi-ar fi parut rau sa asist la un esec de proporti al "anonimei echipe din gruia" (cine naiba a auzit de ea pana acuma?), as fi ramas cu un gust amar, chit ca as fi privit asta ca pe un lucru firesc. dar ce sa vezi: proverbu ala cu buturuga mica, vi-l mai amintiti? ei bine mai functioneaza, se mai aplica. pt ca asta s-a intamplat de fapt. o echipa de "mana a doua" cum spun unii, a reusit sa incurce in mod fatal o mare echipa a europei. si se pare ca printr-un meci foarte frumos.

nu pot decat sa felicit aceasta echipa a CFR-ului si sa ii doresc succes si pe viitor.

la fel si pt steaua si celelalte echipe romanesti aflate in competitiile europene.

Stelistu: Un meci mare si un rezultat de prestigiu.

Sunt stelist de peste 30 de ani, insa m-am bucurat mult de victoria frumoasa a CFR-ului.

Bravo lor.

Un regret am totusi, acela ca sunt prea putin romani in echipa.

Da' nu-i nimic, reprezinta Clujul si mai mult, reprezinta Romania. Si au reprezentat-o frumos si curajos.