Miroslav Klose si Marco Van Bommel au vorbit despre partida de miercuri cu Steaua, cei doi jucatori ai formatiei din Bundesliga precizand ca au studiat jocul vicecampioanei Romaniei, ca nu le pot pronunta numele elevilor lui Marius Lacatus si ca echipa romana imbina stilul roman si sud-american.

Traficul infernal din Bucuresti le-a jucat o festa punctualilor nemti, acestia sosind cu o intarziere de aproximativ 40 de minute.

Van Bommel: "Ne bucuram ca revenim in Liga Campionilor dupa o pauza de un an. Unii dintre coechipierii mei nu au mai jucat vreodata in aceasta competitie. 32 de echipe vor participa, toate vor sa castige. Speram sa trecem de grupe si apoi vom mai vedea"

Miroslav Klose: "Suntem puternici, lipseste Ribery, dar ne vom descurca. Am analizat pe Steaua, este o combinatie intre romani si columbieni. Nu cred ca vom avea un meci usor".

Jurgen Klinsmann: "I-am analizat pe stelisti exact cum si ei ne-au studiat. Trec foarte usor de la faza defensiva la cea ofensiva. Au un mijloc bun si un joc elaborat. Atmosfera este una deosebita si sper sa ne impunem jocul. Am venit aici pentru trei puncte, dar in functie de cum se va disputa partida ne putem multumi si cu un egal.