Victor Piturca si Mihai Stoica si-au spus cuvinte grele. Selectionerul l-a atacat pe managerul general al Unirii Urziceni, invocand un episod intre Stoica si Becali, pe vremea cand era la Steaua. Stoica i-a raspuns selectionerului: "stim unde si-a definitivat educatia".

"Meme... Auzi, Meme?! El a fost secretara lui Marius Stan, presedintele Otelului Galati. Cine e el sa imi puna mie inrebari? Cinci zile s-a rugat Gigi de mine sa il luam la Steaua. Pana la urma, l-am convins si pe Viorel Paunescu si asa a ajuns el la Steaua. Pai Gigi Becali a vrut sa il dezbrace, a crezut ca e travestit", a spus Piturca, invitat la emisiunea Nasul, de la B1Tv.

Stoica i-a replicat lui Piturca la Sport.ro. "A fost un atac murdar, abject si suburban. Foarte greu de replicat la asa ceva... Ii fuge pamantul de sub picioare. A fost ceva tipic piturcian. A enumerat tot soiul de prostii. Eu am vrut sa trag un semnal de alarma. Daca nu era Hagi in 1999, Romania nu se califica la Euro. Stim cu totii unde si-a definitivat Piturca educatia", a spus Stoica.