Juande Ramos, antrenorul echipei engleze Tottenham, pariaza pe forta lui Chelsea, ambitia Realului si surpriza pe care o poate produce Zenit in aceasta editie a Ligii Campionilor.

Desi echipele participante sunt dintre cele mai puternice, Ramos crede ca Chelsea este principala favorita. "Dupa doua incercari cred ca anul acesta pot incheia competitia in faza finala", a declarat spaniolul conform marca.com. Ramos crede ca Realul poate fi motivata de ambitia si entuziasmul generat de acest turneu, dar ia in calcul si surpriza pe care o pot produce echipe ca Villarreal, Atletico Madrid sau Zenit. "Dupa doi ani de absenta, Bayern s-a intarit foarte bine, si-a creat o echipa foarte competitiva si sunt sigur ca va putea ajunge sa fie in grupa privilegiatilor din Liga Campionilor", a spus tehnicianul despre viitoarea adversara a Stelei.

Chelsea a ajuns in ultimul act al competitiei in sezonul trecut, pierzand finala la penalty-uri in fata lui Manchester United. Terry si Anelka au ratat de la punctul cu var, la fel si Cristiano Ronaldo.