Uli Hoeness, managerul general al echipei Bayern Munchen, a precizat ca bavarezii se multumesc si cu un rezultat de egalitate in partida cu Steaua din grupa F a Champions League, care va avea loc miercuri pe arena din Bulevardul Ghencea, informeaza presa germana.

"Am fi multumiti si cu un egal in deplasare si sa obtinem victoria in meciul de pe teren propriu. Este o partida foarte importanta si vrem un rezultat favorabil", a precizat Uli Hoeness.

Bayern nu se poate lauda cu starturi prea bune de sezon in Champions League, jurnalistii germani precizand ca bavarezii au fost invinsi in sezonul 1994-1995 de PSG cu 2-0, iar in 1998-1999 au fost depasiti de Brondby cu 2-1.

O veste buna pentru Steaua ar fi aceea ca Jurgen Klinsmann nu il poate folosi pe Franck Ribery, nerefacut complet dupa accidentarea suferita la EURO 2008.

Disputa de la Bucuresti va fi arbitrata de danezul Claus Bo Larsen, cel care i-a mai arbitrat pe militari in sezonul 1999-2000 al Cupei UEFA, atunci cand Steaua a invins cu 2-0 pe West Ham. De asemenea, Larsen a fost centralul Supercupei Europei din acest an, atunci cand Zenit a dispus de Manchester cu 2-1.

Partida Steaua - Bayern Munchen, contand pentru grupa F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Ghencea.