Adversarele Stelei in Champions League

VIDEO Victorie cu forcepsul pentru Lyon: arbitrii inca nu s-au pus de acord!

de A.S.     HotNews.ro
Sâmbătă, 13 septembrie 2008, 23:38 Sport | Fotbal

Lyon - Nice 3-2. Scorul ascunde un dramatism aparte: Nice a avut 2-0, iar Lyon a avut nevoie de doua lovituri libere executate de Juninho pentru a reveni. La a doua reusita, arbitrul de centru a neglijat semnalizarea asistentului (pentru un ofsaid evident) si a validat golul. Scenariu invers in prelungiri: asistentul il intoarce pe central din prima decizie si semnalizeaza un hent al unui fundas din Nice, infractiune practic invizibila. Transforma Benzema si Lyon castiga cu 3-2. 
























1726 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    vorbiti discutii (Duminică, 14 septembrie 2008, 15:46)

    petcu [anonim]

    la golul al doilea al lui Lyon n-a fost offside, iar la ultimul gol a fost hent, asa ca nu mai lasati stirile fotbalistice pe mina celor care nu inteleg nimic din fotbal.
    • 0 (0 voturi)    
      Baiatu... (Luni, 15 septembrie 2008, 4:13)

      Virgil [anonim] i-a raspuns lui petcu

      Petcu, cel care habar nu are de fotbal esti tu. La al doilea gol cel de la Lyon influenteaza faza asa ca e offside. Nu mai vorbi daca nu stii....

      Unde ai vazut tu hentul?
      • 0 (0 voturi)    
        petcu are dreptate (Miercuri, 17 septembrie 2008, 11:42)

        dan [anonim] i-a raspuns lui Virgil

        eu nu voi incepe cu 'baiatu' caci mi se pare de mahala, dar petcu are dreptate.

        la golul doi faza a fost foarte rapida, arbitrul era foarte departe de executantul loviturii libere, iar reactia atacantului a fost rapida.

        am urmarit faza de trei ori si este posibil sa fi fost atacantul in ofsaid, dar situatia este departe de a fi evidenta si de obicei regulamentul favorizeaza atacantul. vezi 2.36 - 2.37

        la golul trei, da a fost hentz. clar
  • 0 (0 voturi)    
    ... (Joi, 18 septembrie 2008, 2:18)

    alexxx [anonim]

    se vede cum atinge mingea cu mina dar probabil a fost involuntar,si banuiesc, ca a fost involuntar,la cel cu offside nush ce sa zic nu am vazut live meciul si din filmuletul asta nu se vede mare lucru e posibil ca acel jucator de culoare sa nu atinga mingea si nu cred ca Juninho a trimis mingea catre acel jucator,din ce stiu eu golul e valabil daca nu a atins mingea tipul de culoare,mingea nu se ducea direct spre jucator,e de disscutat faza,spre exemplu tu te afli in offside pe partea dreapta si un jucator de-al tau trimite mingea in stanga iar tu fugi o bucata buna si ajungi mingea se da offside sau nu, eu stiam ca nu se da offside,acum naiba stie.Virgil hent se vede dar este involuntar.


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică